– Det är otroligt kul för oss och kommer perfekt i tid då vi planerar att göra en större utvärdering av konceptet tillsammans med vården. Pengarna ger oss ovärderliga förutsättningar att accelerera detta och ta ett stort steg mot den färdiga produkten. Och förutom det direkta tillskottet i kassan så ger det oss vidare råg i ryggen, är en tydlig indikation på att vi är på rätt väg att göra något riktigt stort och öppnar också möjligheter att söka mer pengar i nästa steg i samma utlysningsprogram, säger Mattias Tullberg på Medical Minds.

 

”Innovativa Startups riktar sig till unga företag med innovativa, internationellt konkurrenskraftiga och hållbara affärsidéer med stor kommersiell potential som vill växa i Sverige. Företagens verksamhet ska baseras på nyskapande varor, tjänster eller processer och ska ha möjlighet att bidra till att uppfylla FN:s hållbarhetsmål enligt Agenda 2030.” – Vinnova